mylittlekitchen.blogg.se

Mitt lilla kök. Allt från svensk husmanskost till det franska köket. Bon Appetit!

Bröllopsdag och Ystad Saltsjöbad

Publicerad 2014-07-14 11:00:27 i Mat,

Den 12 juli spenderade jag och min fru 2 härliga dagar på Ystad saltsjöbad.


Dag 1.
caprese till förrätt


Varmrätt, Pasta med kalvfärsköttbullar med tomatsås 

Efterrätt crème brule

Dag 2

Förrätt carpaccio

Varmrätt, lättrimmad torsk 'Hollandaise' med handskalade räkor, dillstekt sparris & pepparrot

Efterrätt, Rabarber & vaniljkompott med friterade munkar & kondenserat mjölkskum





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gillar när mat ser hemlagat ut och lagat med kärlek.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela